ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

ДОСТАВКА

Доскавките се извършват чрез куриерите „Еконт експрес” ООД съгласно Общите им условия, публикувани наwww.econt.com. Услугата е валидна за всяко населено място на територията на България.
Срок на доставка:


- до 13:00 ч. на следващия работен ден за населени места с офис на Еконт
- в рамките на работния ден за населени места без офис на Еконт, съгласно графика на обслужване на населеното място.

Доставка до офис на "Еконт експрес", независимо от населеното място се заплаща 3.60лв. с ДДС.

Доставка до адрес посочен от клиент, независимо от населеното място - 5,60лв. с ДДС.

 

ВАЖНО

Поръчки направени до 15:00 часа в работен ден се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 15:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват събота и неделя и през официални празници. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, ако доставката е заявена до адрес на получателя.

 

ПАЗАРУВАНЕ

Всеки клиент на електронния магазин www.pmm.bg (www.pimpmymobile.bg), които поръча повече от 1 продукт ползва 2лв. отстъпка за всеки следващ артикул в рамките на една направена заявка. Отстъпката не е в сила за закупени аксесоари в две или повече отделни поръчки.

 

ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Стоката ще Ви бъде доставена с „Еконт експрес” по указания от Вас начин (до врата/до офис). Заплащането се извършва чрез наложен платеж в момента на самата доставката.

 

КАКВА Е УСЛУГАТА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ?

Подателят на пратката www.pmm.bg (www.pimpmymobile.bg) обявява сума (отразяваща стойността на стоката), която „Еконт експрес” се задължава да инкасира при предаването на пратката. „Еконт Експрес” предоставя възможност за проверка на стоката преди заплащане на наложения платеж, но единствено, ако е използвана тази безплатна опция “Разрешавам пратката да се прегледа от получателя и да плати наложения платеж, само ако приеме стоката ми”.

 

ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД

С извършване на банковия превод, Вие потвърждавате, че сте съгласни с „Общите условия” за пазаруване в електронния магазин www.pmm.bg (www.pimpmymobile.bg). С извършване на плащането Вие потвърждавате характеристиките, количествата и цените на номенклатурата от Вашата поръчка. След извършване на плащането, статуса на Вашата поръчка ще бъде променен на „одобрена поръчка” и ще Ви бъде изпратена по Еконт Експрес на посочения от Вас адрес.

Данни за извършване на плащане по банков път:

Получател: "На Склад България" ООД
Банка: "Банка Пиреос България" АД
Банков код (BIC): PIRBBGSF
IBAN: BG30PIRB71771604414168